Екскурсія для студентів Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника

      26 жовтня 2023 року, для забезпечення реалізації практичної складової і вдосконалення професійних компетенцій майбутніх юристів, для студентів Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника проводилась екскурсія.
       Під час заходу студентів ознайомлено з історією створення Експертної служби МВС, її структурою та організацією діяльності Центру. Також була подана інформація про основні види криміналістичних експертиз, порядок їх призначення і проведення, а саме: почеркознавчої та лінгвістичної експертизи; технічної експертизи документів; експертизи зброї; трасологічної експертизи; продемонстровано сучасні можливості техніко-криміналістичного та судово-експертного забезпечення. Звернута увага на питаннях щодо взаємодії експертів, яких залучають в якості спеціалістів, зі слідчими під час здійснення окремих слідчих дій.