Базовий навчальний тренінг для судових експертів по АБІС «BalScan»

     В Івано-Франківському НДЕКЦ МВС встановлено систему балістичної ідентифікації АБІС «BalScan» та представником компанії «ALT UKRAINЕ» проведено базовий навчальний тренінг для судових експертів Центру по роботі з даною системою.
      Під час проходження навчання судовими експертами сектору балістичного обліку Івано-Франківського НДЕКЦ МВС було опановано алгоритм сканування та ідентифікації слідів на кулях та гільзах, ведення графічних каталогів із можливістю пошуку по них.
     Після закінчення навчання, судовим експертам Івано-Франківського НДЕКЦ МВС Козлову Андрію, Сухецькому Богдану, Максимів Людмилі та Стахіву Володимиру вручені відповідні сертифікати, що є підтвердженням освоєння теоретичних та практичних знань і вмінь в роботі із автоматизованою балістичною ідентифікаційною системою «BalScan».
     Впровадження найсучасніших ідентифікаційних систем в експертну практику сприятиме якісній систематизації та підвищенню рівня функціонування балістичного обліку Івано-Франківського НДЕКЦ МВС, розкриттю, розслідуванню та превенції злочинів, скоєних з застосуванням вогнепальної зброї у регіоні.