Івано-Франківські експерти допомогли викрити «розбійників»

Івано-Франківські експерти допомогли викрити «розбійників»

Під ранок 12.07.2016 до правоохоронних органів м. Долини Івано-Франківської області поступило повідомлення К. Світлани про розбійний напад на її помешкання. Цинічність даного злочину вражала.

О 2:00 год. 12.07.2016 четверо невідомих осіб прикриваючи обличчя масками, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникли в будинок та погрожуючи ножем і вогнепальною зброєю Світлані та її чоловікові, клейкою стрічкою зв’язали їй руки та ноги та застосувавши фізичне насильство, спричинили тілесні ушкодження К. Олегу у вигляді: колото-різаних ран правої половини грудної клітки, забою органів живота. Подолавши опір потерпілих, невідомі нападники заволоділи грошовими коштами у сумі 7000 гривень, золотими виробами у кількості 12 штук.

Під час проведення огляду місця події експертами було виявлено та вилучено повний комплекс слідової інформації, включаючи предмет подібний на кулю та предмет подібний на гільзу.

За результатами проведених балістичних досліджень було встановлено, що гільза та куля, вилучена в будинку подружжя К. при огляді місця події 12.07.2016 відстріляна з пістолета з глушником, який вилучений в громадянина «Г». Подальшими слідчими діями вдалося встановити і його спільників.

1     2

Отже, завдяки якісному проведенню огляду місця події, результатам висновку експерта та плідній співпраці правоохоронців з різних підрозділів поліції вдалося встановити осіб, причетних до скоєння даного злочину.

 (відомості про фігурантів змінено з етичних міркувань)